Kindercoaching - lekker in je vel

Samenwerkingspartners

Veluwse onderwijsgroep en PCBO Apeldoorn.

Overdag ben ik actief in het begeleiden van kinderen die extra aandacht nodig hebben op school. Ik doe dit met ontzettend veel plezier en geniet van de stappen die de kinderen maken. Ik begeleid kinderen op het gebied van taal, technisch- & begrijpend lezen, spelling en ook op sociaal- emotioneel vlak. Mijn eerder gevolgde opleidingen sluiten hier mooi op aan. Ik stel me flexibel op en bekijk samen met de scholen wat de mogelijkheden zijn qua budget en begeleidingsdagen.

Scheiden zonder zorgen

Erg enthousiast ben ik over de nieuwe samenwerking die ik heb afgesloten met Petra Lap van Scheiden zonder zorgen. Scheiden zonder zorgen helpt je met elke vorm van familiaire mediation. Petra en Mike zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in Mediation bij echtscheidingen. Scheiden zonder zorgen helpt je de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen, op emotioneel, financieel en juridisch vlak. Voor alle partijen. Het belangrijkste vind ik nog wel dat ze binnen de scheiding het kind voorop stellen. Altijd. Een mooie samenwerking waarbij ik me concentreer op de behoeften van de kinderen. Ouders kunnen ervoor kiezen om een traject bij mij af te nemen, waarbij ik na het intakegesprek, drie gesprekken met de kinderen voer. Ik bied hen een luisterend oor, de kinderen kunnen bij mij even op adem komen. Ze voelen zich gezien en gehoord en krijgen meer grip op de nieuwe situatie die ontstaat door de scheiding. Mocht er na de drie gesprekken nog meer behoefte zijn aan coaching, dan kunnen jullie het traject natuurlijk altijd verlengen.

Kindercoaching - omgaan met een scheiding

Contact KellyCoacht

Kinder-, leer- & autismecoach

Bezoekadres op afspraak:

Musschenbroekstraat 25, Apeldoorn

(gevestigd in het pand van Sport Kerschoten)

Begeleiding aan huis is ook mogelijk.

06-24296689

kelly@kellycoacht.nl

Gecertificeerd 'Ik leer leren' trainer

Gecertificeerd ‘Ik leer leren’ Trainer

Erkende “Tafelmethode met Stoplichtkaartjes” ambassadeur

CAT-Therapeut

Ik ben een erkend CAT-therapeut. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve therapeuten. CAT-leden voldoen volledig aan de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen zorg). CATvirtueelschild.jpg (237×235)

Gecertificeerd ‘Begrijpend lezen: alle teksten de baas’ Trainer