Over mij

Mijn naam is Kelly Bouwman, geboren in 1984, getrouwd met Gerben en moeder van twee heerlijke kinderen. Net als iedere andere moeder geniet ik van de kleine dingen die voorbij komen tijdens het opvoeden. De sportactiviteiten, het spelen met andere kinderen en de stapjes in de ontwikkeling die ze maken. De ontwikkeling en de verschillende fases die de kinderen doormaken hebben ervoor gezorgd dat ik me verder wilde verdiepen in het coachen van kinderen.

Toen ik klaar was met mijn middelbare school ben ik, na een jaar psychologie te hebben gestudeerd, Spaans gaan studeren.  Na de geboorte van mijn kinderen groeide de wens om één op één met kinderen te werken en ik besloot daarom om de Post-HBO opleiding tot kindercoach te volgen bij BGL& Partners.  Ik bied kinderen en hun ouders graag een luisterend oor, stel ze op hun gemak en breng ze een stap verder in hun ontwikkeling.  Ieder kind heeft kwaliteiten en talenten in zich. Kinderen zijn vaak verbaasd en verrast als ze tot de ontdekking komen over welke krachten ze al bezitten. Deze kunnen heel goed ingezet worden bij datgene waarvoor het kind bij mij komt.

Als coach wil ik bijdragen aan een gelukkig kind, een kind dat lekker in zijn vel zit en tot volle bloei kan komen. Samen met de ouders. Dit contact vind ik daarom ook heel waardevol.

Omdat ik ook graag kinderen en jongeren meer handvatten wilde bieden op school besloot ik de trainingen Begrijpend Lezen en Ik Leer Leren te volgen. Daarna volgde nog de opleiding tot Autismecoach om ook kinderen en jongeren met een stoornis in het autismespectrum de juiste hulp te kunnen bieden binnen het onderwijs. De positieve insteek van het oplossingsgerichte coachen spreekt me enorm aan. Ik denk vanuit de oplossing, niet vanuit het probleem. Iets wat ik in het dagelijks leven ook probeer na te streven en toe te passen. Graag ga ik met het kind mee op reis naar wat hij nodig heeft om weer in zijn kracht te komen.

Voor ieder traject bied ik een mogelijkheid tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze bied ik aan omdat ik uit ervaring weet dat het belangrijk is om als ouder een klik te hebben met een kindercoach. Heb je interesse in een kennismakingsgesprek of wil je graag iets bespreken over je zoon of dochter? Neem dan contact met me op.

Vanuit mijn praktijk in Apeldoorn help ik jou en je kind graag verder.

“Ik krijg veel energie van de kinderen en jongeren die ik begeleid, prachtig om te zien wat een stappen ze maken.”

Contact KellyCoacht

Kinder-, leer- & autismecoach

Bezoekadres op afspraak:

Musschenbroekstraat 25, Apeldoorn

(gevestigd in het pand van Sport Kerschoten)

Begeleiding aan huis is ook mogelijk.

06-24296689

kelly@kellycoacht.nl

Gecertificeerd 'Ik leer leren' trainer

Gecertificeerd ‘Ik leer leren’ Trainer

Erkende “Tafelmethode met Stoplichtkaartjes” ambassadeur

CAT-Therapeut

Ik ben een erkend CAT-therapeut. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve therapeuten. CAT-leden voldoen volledig aan de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen zorg). CATvirtueelschild.jpg (237×235)

Gecertificeerd ‘Begrijpend lezen: alle teksten de baas’ Trainer